Home » Spel » Kombinera spel och sport

Spel och sport är något som kombinerats på flera sätt under åren. Rent spontant tänker nog många på spel som stryktipset där man tippar på vilka fotbollslag som kommer att vinna sina matcher, men det finns även andra spel som kombinerats med sport.

Spela på oddset

Att spela på oddset har blivit allt mer populärt på nätet och många satsar gärna en slant på matcher i sin favoritsport. Till skillnad från stryktipset där man vinner pengar genom hur många rätt man har, har man chansen att vinna stort bara genom att ha ett rätt när man spelar på oddsen. Men det är ju också mindre chans att vinna ju högre oddsen är.Traditionellt så hittar man ju många intresserade av odds i stora sporter som fotboll och ishockey. Men odds har utökats till att inkludera så många andra sporter också. För inte allt för länge sedan började även spelbolag med odds för E-sport.

Fantasy sports betting

Detta är ett fenomen som är måttligt populärt i USA. Men det är först på senare år som det börjat dyka upp på den svenska marknaden. Sajter som fantasysportsbetting.se riktar sig till svenskar som är intresserade av att testa detta.I fantasy sports betting sätter man ihop sitt eget lag av professionella spelare, på papper det vill säga, och samlar poäng beroende på dessa spelares prestationer i professionella matcher. Ju mer poäng man kan samla ihop desto mer pengar har man chans att vinna.