Home » Spel » Samarbetsspel

shutterstock_192588413
Samarbetsspel eller cooperative som det heter på engelska är en spelgenre där du spelar tillsammans med andra spelare för att klara av spelets utmaningar. Idag är det en väldigt populär genre där själva samarbetet är invävt i andra genrer som rollspel, action, äventyr, pussel m.m.

Tom Clancy’s The Division
är ett spel som låter dig ta rollen av en agent som ska försöka återta New York i ett post apokalyptisk scenario. Under spelets gång får man möta många spelare och datorstyrda karaktärer. För att klara av spelets kalla och hårda miljö så kommer du att behöva nyttja dina kamraters och dina egna färdigheter. Spänningen läggs på en högre nivå i några områden som kallas “Dark zones” dessa är områden är man kan attackera och döda medspelare. Fördelen är att det finna många saker där som man vill ha.

Forced är en annan spel titel där man spelar upp till fyra spelare och försöker ta sig igenom olika arenor. Det är svårt och tufft men med bra samarbete så övervinner man utmaningarna. Spelet erbjuder fyra olika men väldigt distinkta roller baserat på vapen. Du kan välja mellan dubbla knivar för snabba attacker, en pilbåge för distans support, en sköld för defensiva färdigheter och en stor hammare för brutal skadegörelse av dina motståndare.

Kategorier